Om oss

Vimax AS har bygget et forhandlernettverk etter franchiseprinsippet der hver forhandler er selvstendig. Våre forhandlere opererer hovedsakelig i sitt nærmiljø, noe som sikrer nærhet til deg som kunde.

Vi har KUNDEN I FOKUS. Vi vil være BEST PÅ SERVICE!

Vårt hovedprodukt er vedlikeholdsfrie sprosserammer av høy kvalitet. Vi har utviklet våre egne profiler og metode for å sette rammene sammen. Alle våre forhandlere selger og produserer sprossene selv. Du handler altså direkte fra produsenten! Vi har gjort produksjonen enklere – og flyttet den nærmere deg. Dette betyr ingen transport og ingen transportskader eller forsinkelser. Hver forhandler følger hele prosessen fra salg, måltaking, produksjon til montering av sprosserammene, noe som sikrer kvalitet og oppfølging i alle ledd.

Begynner glasslistene dine å bli dårlige, så kan vi hjelpe deg med vedlikeholdsfrie glasslister i samme farge som sprossene våre.

Kundeservice: 95 41 29 29

Jan Ove Breivik: 977 11 168
Stina Storvand: 907 42 924

E-post: firmapost @ vimax.no
Org.nr.: 985 170 649

Hvorfor velge Vimax sprosser

Det er Vimax som har livstidsgaranti på våre sprosser og skodder! Vi bruker norsk plast i våre produkter, og har hatt den samme leverandøren siden 1987 - derfor kan du være trygg på at du får god kvalitet når du kjøper Vimax sprosser og skodder!
Vimax er et nett av LOKALE forhandlere. Dvs at vi er i nærheten av deg – vi har ikke langt å reise, vi styrer tiden vår selv og vi yter PERSONLIG SERVICE. Våre dyktige forhandlere tar mål, gir deg råd om ruteinndeling hvis du ønsker det, produserer OG monterer! Ta kontakt i dag for å avtale en uforpliktende befaring hos deg!
– Våre sprosser er laget i en norsk slagfast, lysekte og UV-bestandig vinyl. Den er gjennomfarget hvit (i samme farge som standard ferdig malte vinduer). NCS-kode: 0502-Y Den gulner ikke, den falmer ikke, og det blir ikke sorte prikker på den. Det er i tillegg enkelt å ta av sprossene når du skal vaske vinduene.

Husk

Det er Vimax som bruker 100% norsk plast i våre vanlige  rammesprosser

Vår plast kommer fra Hærøy

Det er Vimax som har LIVSTIDSGARANTI på sprosser

Vi er så trygge på kvaliteten på våre sprosser at vi kan gi dere livstidsgaranti på sprossene vi lager .

Det er Vimax som har forhandlere som KAN sprosser

Våre forhandlere gir deg full oppfølging hele veien! De tar mål, produserer OG monterer, for å gi deg 100% trygghet.