Hvorfor velge sprosser fra Vimax

Vimax er Norges mest komplette sprosseleverandør!

Alle våre forhandlere har egen produksjon av vinyl-sprosser med ramme, men vi kan også levere enkle sprossepinner til å klipse på glasslisten. Kontakt din nærmeste forhandler eller Vimax sentralt for mer informasjon.

Vi har også deler til sprosser (sprossepinner, hengsler, plugger osv.).

Har du spørsmål; ring oss gjerne på telefon 95 41 29 29, bruk e-post eller fyll ut skjemaet du finner under Kontakt oss.

Du får….

 • GRATIS MÅLTAKING

  Vi tar nøyaktige mål før vi produserer. Dermed er det VÅRT ansvar!

 • UFORPLIKTENDE TILBUD

  Det at vi kommer på befaring hjemme hos deg er ingen forpliktelse til å kjøpe. Befaringen er selvfølgelig kostnadsfri!

 • RÅD OM RUTEINNDELING

  Vi har lang erfaring med hvilken inndeling som passer til de forskjellige hustypene. Vi kan også tegne sprosser på bildet av huset ditt så du er sikker på at du velger det du liker best.

 • PERSONLIG OPPFØLGING

  Vimax er et nett av LOKALE forhandlere. Dvs at vi er i nærheten av deg – vi har ikke langt å reise, vi styrer tiden vår selv og vi yter PERSONLIG SERVICE.

 • RAMMER ETTER DITT ØNSKE

  Selv om vi har lang erfaring og gir råd om ruteinndeling er det ikke sikkert du ønsker det slik som vi anbefaler. DU er sjefen og får rammene slik DU ønsker deg!

 • SNART 30 ÅRS ERFARING

  Gründeren av Vimax har jobbet med vedlikeholdsfrie sprosser i snart 30 år. Det nyter alle forhandlerne godt av – vi deler erfaringer og er løsningsorienterte om vi støter på utfordringer.

 • LIVSTIDS-GARANTI

  Fordi vi har samme profil-leverandør nå som for 30 år siden er vi sikre på plastkvaliteten. Vi har enda ikke sett en ramme som har blitt misfarget, fått svartsopp eller råte. Dermed kan vi gi en slik garanti.