Om oss

Vimax AS har bygget et forhandlernettverk etter franchiseprinsippet der hver forhandler er selvstendig. Våre forhandlere opererer hovedsakelig i sitt nærmiljø, noe som sikrer nærhet til deg som kunde. Vimax AS har sitt hovedkontor rett innenfor Hustadvika, mellom Molde og Kristiansund.

Vi har KUNDEN I FOKUS. Vi vil være BEST PÅ SERVICE!

Vårt hovedprodukt er vedlikeholdsfrie sprosserammer av høy kvalitet. Vi har utviklet våre egne profiler og metode for å sette rammene sammen. Alle våre forhandlere selger og produserer sprossene selv. Du handler altså direkte fra produsenten!

Vi har gjort produksjonen enklere – og flyttet den nærmere deg. Dette betyr ingen transport og ingen transportskader eller forsinkelser. Hver forhandler følger hele prosessen fra salg, måltaking, produksjon til montering av sprosserammene, noe som sikrer kvalitet og oppfølging i alle ledd.

Begynner glasslistene dine å bli dårlige, så kan vi hjelpe deg med vedlikeholdsfrie glasslister i samme farge som sprossene våre.

Kundeservice: 95412929

Jan Ove Breivik: 977 11 168
Stina Storvand: 907 42 924

E-post: firmapost @ vimax.no
Org.nr.: 985 170 649

Hvorfor velge Vimax sprosser

Det er Vimax som har livstidsgaranti på sprosser og skodder! Vi bruker norsk plast i våre rammesprosser, og har hatt den samme leverandøren siden 1987 - derfor kan du være trygg på at du får god kvalitet når du kjøper Vimax sprosser!
Vimax er et nett av LOKALE forhandlere. Dvs at vi er i nærheten av deg – vi har ikke langt å reise, vi styrer tiden vår selv og vi yter PERSONLIG SERVICE.

Våre dyktige forhandlere tar mål, gir deg råd om ruteinndeling hvis du ønsker det, produserer OG monterer! Ta kontakt i dag for å avtale en uforpliktende befaring hos deg!

– Våre rammesprosser er laget i en norsk slagfast, lysekte og UV-bestandig vinyl. Den er gjennomfarget hvit (i samme farge som standard ferdig malte vinduer). NCS-kode: 0502-Y Den gulner ikke, den falmer ikke, og det blir ikke sorte prikker på den. Det er i tillegg enkelt å ta av sprossene når du skal vaske vinduene.

Vimax er Norges mest komplette sprosseleverandør!

Alle våre forhandlere har egen produksjon av vinyl-sprosser med ramme, men vi kan også levere enkle sprossepinner til å klipse på glasslisten. Kontakt din nærmeste forhandler eller Vimax sentralt for mer informasjon.

Vi har også deler til sprosser (sprossepinner, hengsler, plugger osv.).

Har du spørsmål; ring oss gjerne på telefon 95412929, bruk e-post eller fyll ut skjemaet du finner under Kontakt oss.

Du får….

  • GRATIS MÅLTAKING

   Vi tar nøyaktige mål før vi produserer. Dermed er det VÅRT ansvar!

  • UFORPLIKTENDE TILBUD

   Det at vi kommer på befaring hjemme hos deg er ingen forpliktelse til å kjøpe. Befaringen er selvfølgelig kostnadsfri!

  • RÅD OM RUTEINNDELING

   Vi har lang erfaring med hvilken inndeling som passer til de forskjellige hustypene. Vi kan også tegne sprosser på bildet av huset ditt så du er sikker på at du velger det du liker best.

  • PERSONLIG OPPFØLGING

   Vimax er et nett av LOKALE forhandlere. Dvs at vi er i nærheten av deg – vi har ikke langt å reise, vi styrer tiden vår selv og vi yter PERSONLIG SERVICE.
   Våre forhandlere gir deg full oppfølging hele veien! De tar mål, produserer OG monterer, for å gi deg 100% trygghet.

  • RAMMER ETTER DITT ØNSKE

   Selv om vi har lang erfaring og gir råd om ruteinndeling er det ikke sikkert du ønsker det slik som vi anbefaler. DU er sjefen og får rammene slik DU ønsker deg!

  • OVER 30 ÅRS ERFARING

   Gründeren av Vimax har jobbet med vedlikeholdsfrie sprosser i over 30 år. Det nyter alle forhandlerne godt av – vi deler erfaringer og er løsningsorienterte om vi støter på utfordringer.

 • LIVSTIDS-GARANTI

  Fordi vi har samme profil-leverandør nå som for 30 år siden er vi sikre på plastkvaliteten. Vi har enda ikke sett en ramme som har blitt misfarget, fått svartsopp eller råte. Dermed kan vi gi en slik garanti.

Profilene er laget av 100% norsk plast og ekstruderes av Primo i Sverige ihht gjeldende Europeisk miljøstandard; Vinyl 2010:

Vinyl 2010 er en Brüssel-basert, internasjonal non-profit-organisasjon som omfatter hele den europeiske PVC-industrien – både produsenter av PVC (polyvinylklorid), stabilisatorer, mykgjørere og konverterere av plast. Formålet med Vinyl 2010 er å gjennomføre det frivillige forpliktende miljøprogrammet industrien inngikk i mars 2000. Den frivillige avtalen er inngått som en 10 års plan for å møte de utfordringer bærekraftig utvikling og kontinuerlig miljøforbedringer stiller PVC-sektoren i Europa overfor.

Se også www.vinyl2010.org

– Våre dekorative hjørner ligger utenpå rammeprofilen og gir et eksklusivt preg på rammen. De gir rammen en unik fleksibilitet.  Dersom man ikke ønsker det utenpåliggende hjørnet kan vi også sveise rammen, men da faller garantien bort på hjørnene.

– Våre justerbare festeklips fester rutene godt og understøtter fleksibiliteten i sprosserammene. Vi kan sette inn flere ruter – eller fjerne ruter dersom ønsket oppstår. Så lenge rammen har samme utvendige mål kan vi bygge om alt det innvendige. Vi kan også bytte en profil som blir stygg dersom katten klorer på den eller hunden biter i den.

- Vi lager sprosser til alle typer vinduer – også skrårammer.

Vi gir deg LIVSTIDS-garanti på våre sprosser!

garantibevis2015