Sprosser informasjon

Vimax er Norges største leverandør av plast-/vinylsprosser til privatmarkedet.
Vi har forhandlere spredt over hele landet – og hver enkelt forhandler produserer sprossene lokalt.

• Du får gratis måltaking og uforpliktende tilbud
• Du får gode råd om ruteinndeling
• Du får sprosser laget etter dine ønsker. Se også våre rammetyper 
• Du får sprossene produsert lokalt
• Du får sprossene montert til riktig tid
• Du får personlig service og oppfølging av din lokale forhandler

Lurer du på hvordan ditt hus vil se ut med sprosser, eller hvilken type inndeling du skal ha på sprossene? Fortvil ikke – vi har løsningen! Vårt unike tegneprogram gjør at vi kan sette sprosser på bildet av huset ditt – selvsagt helt kostnadsfritt! Send et bilde av huset ditt på mail til oss (tatt så rett på som mulig) og vi hjelper deg gjerne.

NESTE GENERASJON SPROSSER

VIMAX Sprosser er NESTE GENERASJON vedlikeholdsfrie sprosser. Vi har gjort sprosserammene mer fleksible ved hjelp av sterke utenpåliggende hjørner, samt en unik måte å sette sammen rammene på.

LIVSTIDS-GARANTI

Vi gir deg LIVSTIDS-garanti på våre sprosser!Fordi vi har samme leverandør av profiler nå som for 30 år siden, er vi så trygge på kvaliteten at vi kan gi dere en slik garanti. Vår garanti gjelder HELE sprossen, og følger Vimax AS – så hvis en av våre forhandlere slutter gjelder selvsagt garantien fortsatt!

30 ÅRS ERFARING

Gründeren av Vimax har jobbet med vedlikeholdsfrie sprosser siden 1987. Det nyter alle forhandlerne våre godt av. Vi deler erfaringer, og er løsningsorienterte om vi møter på utfordringer.

INNDELING ETTER ØNSKE

Vi lager sprosser etter mål av dine vindu, nye eller gamle! Våre profiler kan settes horisontalt og vertikalt i den ruteinndelingen du ønsker. Vi kommer gjerne med tips om hvilken inndeling som blir finest til ditt hus, men husk at det er du som bestemmer!

Vi har tre ulike profiler som kan kombineres og brukes inne i sprossen, for å få de slik du ønsker: 22mm, 35mm og 66mm.

sprosser-Vimax-huset

Det er (nesten) kun fantasien som setter grenser for hvordan inndelingen på sprossene kan være! Ønsker du små ruter, store ruter? Bred eller smal midtstolpe? – Ta en titt på rammetyper, så ser du et lite utvalg av hva vi kan lage!

Vi har forhandlere i hele Norge! Ta kontakt med din nærmeste forhandler for å avtale befaring og få et godt tilbud!