Våre forhandlere:

Vimax har et nett av dyktige og hyggelige forhandlere i hele Norge. De tar mål, kommer med råd om ruteinndeling hvis du ønsker det, produserer og monterer! Et besøk fra oss er helt uforpliktende. La oss fornye ditt hus!

Våre forhandlere er spredd over hele landet, og har områdene i sitt nærområde som sin kundekrets. Mange av dem har vært franchisetaker hos Vimax i mange år, og har god og bred erfaring når det gjelder veldikeholdsfrie sprosser.

Hos oss får du derfor oppfølging fra A til Å fra våre forhandlere, og sprossene blir laget lokalt av forhandler. De blir også montert av forhandler, så vi vet at du blir fornøyd med vindussprossene vi leverer!

Hva vi kan tilby:

Vi kan tilby deg gratis måltaking av dine vinduer og et uforpliktende tilbud på sprosser til ditt hus. Vimax sine sprosser er vedlikeholdsfrie, og de skal aldri males. Våre lokale forhandlere gir deg god oppfølging og personlig service! Vimax er Norges største leverandør av sprosser til private kunder!

Vimax sprosser er neste generasjon vedlikeholdsfrie sprosser. Vi har gjort sprosserammene mer fleksible ved hjelp av sterke utenpåliggende hjørner, samt en unik måte å sette sammen rammene på.

Våre sprosser er laget i en slagfast, lysekte og UV-bestandig vinyl. Den er gjennomfarget hvit (i samme farge som standard ferdig malte vinduer). Våre sprosser gulner ikke, falmer ikke, og det blir ikke sorte prikker på dem.

Vi gir deg LIVSTIDS-garanti på våre sprosser.

Kontakt oss dersom du har spørsmål eller ønsker et uforpliktende tilbud.