Fakta om Vimax sprosser

Vimax sprosser er en ny generasjon vedlikeholdsfrie sprosser. Vi har gjort sprosserammene mer fleksible ved hjelp av sterke utenpåliggende hjørner, samt en unik måte å sette sammen rammene på. Vi gir deg LIVSTIDS-garanti på våre sprosser.

Vimax har lang erfaring med vedlikeholdsfrie sprosser. Gründeren av firmaet har jobbet med vedlikeholdsfrie sprosser siden 1987 og vi kan dermed innestå for kvalitet og garanti.

– Våre sprosser er laget i en slagfast, lysekte og UV-bestandig vinyl.
Den er gjennomfarget hvit (i samme farge som standard ferdig malte vinduer). Den gulner ikke, den falmer ikke, og det blir ikke sorte prikker på den.

– Vi får mye skryt for våre dekorative, egenutviklede profiler. Mange synes vi har en pen profil som harmonerer med hensyn til bredden på de forskjellige profilene.

 

[spacer][cherry_parallax image=»https://vimax.no/wp-content/uploads/2017/03/Sprosser-vimax-haugesund-1.jpg» width=»2048″]

[/cherry_parallax][row][span8]

Profilene er laget av 100% norsk plast og ekstruderes av Primo i Sverige ihht gjeldende Europeisk miljøstandard; Vinyl 2010:

Vinyl 2010 er en Brüssel-basert, internasjonal non-profit-organisasjon som omfatter hele den europeiske PVC-industrien – både produsenter av PVC (polyvinylklorid), stabilisatorer, mykgjørere og konverterere av plast. Formålet med Vinyl 2010 er å gjennomføre det frivillige forpliktende miljøprogrammet industrien inngikk i mars 2000. Den frivillige avtalen er inngått som en 10 års plan for å møte de utfordringer bærekraftig utvikling og kontinuerlig miljøforbedringer stiller PVC-sektoren i Europa overfor.

Se også www.vinyl2010.org

– Våre dekorative hjørner ligger utenpå rammeprofilen og gir et eksklusivt preg på rammen. De gir rammen en unik fleksibilitet. For de som ønsker det kan vi også lime hjørnet for å oppnå en fantastisk stivhet og styrke. Dersom man ikke ønsker det utenpåliggende hjørnet kan vi også sveise rammen.

– Våre justerbare festeklips fester rutene godt og understøtter fleksibiliteten i sprosserammene. Vi kan sette inn flere ruter – eller fjerne ruter dersom ønsket oppstår. Så lenge rammen har samme utvendige mål kan vi bygge om alt det innvendige. Vi kan også bytte en profil som blir stygg dersom katten klorer på den eller hunden biter i den.

– Vi lager sprosser til alle typer vinduer – også skrårammer.

Vi gir deg LIVSTIDS-garanti på våre sprosser!

garantibevis2015