HVEM ER VI

OM OSS

29

4

203477

Vi vil være best på sprosser i Norge

Vårt hovedprodukt er vedlikeholdsfrie sprosserammer av høy kvalitet. Vi har utviklet våre egne profiler og metode for å sette rammene sammen. Alle våre forhandlere selger og produserer sprossene selv. Du handler altså direkte fra produsenten!

Vi har gjort produksjonen enklere – og flyttet den nærmere deg. Dette betyr ingen transport og ingen transportskader eller forsinkelser. Hver forhandler følger hele prosessen fra salg, måltaking, produksjon til montering av sprosserammene, noe som sikrer kvalitet og oppfølging i alle ledd

Book befaring

MØT OSS

PÅ HOVEDKONTORET TIL VIMAX AS MØTER DU

Stina Storvand
Salgs- og Markedssjef

Jan Ove Breivik
Daglig Leder

Torstein Vatne
Prosjektleder Alumin

Zigmund Longier
Verksted

Hvorfor velge Vimax sprosser?

Det er Vimax som har livstidsgaranti på sprosser! Vi bruker norsk plast i våre rammesprosser, og har hatt den samme leverandøren siden 1987 – derfor kan du være trygg på at du får god kvalitet når du kjøper Vimax sprosser!

Vimax er et nett av LOKALE forhandlere. Dvs at vi er i nærheten av deg – vi har ikke langt å reise, vi styrer tiden vår selv og vi yter PERSONLIG SERVICE.

Du får..

GRATIS MÅLTAKING

Vi tar nøyaktige mål før vi produserer. Dermed er det VÅRT ansvar!

UFORPLIKTENDE TILBUD

Det at vi kommer på befaring hjemme hos deg er ingen forpliktelse til å kjøpe. Befaringen er selvfølgelig kostnadsfri!

RÅD OM RUTEINNDELING

Vi har lang erfaring med hvilken inndeling som passer til de forskjellige hustypene. Vi kan også tegne sprosser på bildet av huset ditt så du er sikker på at du velger det du liker best.

PERSONLIG OPPFØLGING

Vimax er et nett av LOKALE forhandlere. Dvs at vi er i nærheten av deg – vi har ikke langt å reise, vi styrer tiden vår selv og vi yter PERSONLIG SERVICE.
Våre forhandlere gir deg full oppfølging hele veien! De tar mål, produserer OG monterer, for å gi deg 100% trygghet.

RAMMER ETTER DITT ØNSKE

Selv om vi har lang erfaring og gir råd om ruteinndeling er det ikke sikkert du ønsker det slik som vi anbefaler. DU er sjefen og får rammene slik DU ønsker deg!

OVER 35 ÅRS ERFARING

Gründeren av Vimax har jobbet med vedlikeholdsfrie sprosser i over 35 år. Det nyter alle forhandlerne godt av – vi deler erfaringer og er løsningsorienterte om vi støter på utfordringer.

livstidsgaranti

Fordi vi har samme profil-leverandør nå som for 35 år siden er vi sikre på plastkvaliteten. Vi har enda ikke sett en ramme som har blitt misfarget, fått svartsopp eller råte. Dermed kan vi gi en slik garanti. Garantien gjelder OGSÅ hjørnene. Garantien gjelder for Vimax rammesprosser.

 

informasjon

Våre dyktige forhandlere tar mål, gir deg råd om ruteinndeling hvis du ønsker det, produserer OG monterer! Ta kontakt i dag for å avtale en uforpliktende befaring hos deg! Våre rammesprosser er laget i en norsk slagfast, lysekte og UV-bestandig vinyl. Den er gjennomfarget hvit. NCS-kode: S0500-N Den gulner ikke, den falmer ikke, og det blir ikke sorte prikker på den. Det er i tillegg enkelt å ta av sprossene når du skal vaske vinduene.

Alle våre forhandlere har egen produksjon av vinyl-sprosser med ramme, men vi kan også levere enkle sprossepinner til å klipse på glasslisten. Kontakt din nærmeste forhandler eller Vimax sentralt for mer informasjon.

Vi har også deler til sprosser (sprossepinner, hengsler, plugger osv.).

Har du spørsmål; ring oss gjerne på telefon 95412929, bruk e-post eller fyll ut skjemaet du finner under Kundeservice.

Profilene er laget av 100% norsk plast og ekstruderes av Primo i Sverige ihht gjeldende Europeisk miljøstandard; Vinyl 2010:

Vinyl 2010 er en Brüssel-basert, internasjonal non-profit-organisasjon som omfatter hele den europeiske PVC-industrien – både produsenter av PVC (polyvinylklorid), stabilisatorer, mykgjørere og konverterere av plast. Formålet med Vinyl 2010 er å gjennomføre det frivillige forpliktende miljøprogrammet industrien inngikk i mars 2000. Den frivillige avtalen er inngått som en 10 års plan for å møte de utfordringer bærekraftig utvikling og kontinuerlig miljøforbedringer stiller PVC-sektoren i Europa overfor.

Se også www.vinyl2010.org

– Våre dekorative hjørner ligger utenpå rammeprofilen og gir et eksklusivt preg på rammen. De gir rammen en unik fleksibilitet.  Dersom man ikke ønsker det utenpåliggende hjørnet kan vi også sveise rammen, men da faller garantien bort på hjørnene.

– Våre justerbare festeklips fester rutene godt og understøtter fleksibiliteten i sprosserammene. Vi kan sette inn flere ruter – eller fjerne ruter dersom ønsket oppstår. Så lenge rammen har samme utvendige mål kan vi bygge om alt det innvendige. Vi kan også bytte en profil som blir stygg dersom katten klorer på den eller hunden biter i den.

– Vi lager sprosser til alle typer vinduer – også skrårammer.

Vi gir deg LIVSTIDS-garanti på våre sprosser!

KONTAKT OSS GJERNE

kontaktskjema